Siste nytt :)

 

God sommer :)

21.06.2022

Tusen takk for sist, så koselig på sommerfesten! Nydelig mat, glade barn som fikk forsyne seg av alt fra de flotteste fruktspyd - pizzaboller, skinkesalat, deilig brød, frukt/bær, vårruller, vafler og kaker til mer eksotiske retter som dolmer og sambose. Vi er heldige :) Nydelig vær hadde vi og- og herlig opptreden fra koret vårt :) En liten hilsen...

Sommerfest!

13.06.2022

Sommerfest torsdag 16. juni 22- fra kl 14.30-16.00!
Det nærmer seg sommerfest, og vi øver og øver på sangene. Barna blir flinkere og flinkere, og da blir det gøyere og gøyere å øve! Ikke minst å høre på og :)
Alle gleder seg til torsdag. Vi har lovet is etter opptreden- til alle som er med å synge...

Da nærmer det seg Småkrypfest! På fredag blir det gøyale og lærerike stasjoner her. Vi starter kl 10 og går avdelingsvis rundt. Lapskaus til lunsj, såpebobler og snacks blir det og- for å sette litt festpreg :) Vi skal og ha kor-øving, vi forbereder oss til sommerfesten :)
Ellers er vi veldig glade for den nye, flotte rutsjebanen vår....

Blåmann (førskolebarna) dra ut på tur stort sett hver dag, unntatt fredagene. Da er de i barnehagen. Da har de gjerne grupper eller språktrening/førskoletrening, og smørelunsj. De er og med på fellessamling/utelek sammen med de andre barna.