Sommerfest!

13.06.2022

Sommerfest torsdag 16. juni 22- fra kl 14.30-16.00!
Det nærmer seg sommerfest, og vi øver og øver på sangene. Barna blir flinkere og flinkere, og da blir det gøyere og gøyere å øve! Ikke minst å høre på og :)
Alle gleder seg til torsdag. Vi har lovet is etter opptreden- til alle som er med å synge :) Og mens alle koser seg med is, vil Blåmann-barna få en liten oppmerksomhet- det nærmer seg avslutning for dem her i barnehagen. Aldri kjekt med avskjeder. Vi kommer til å savne alle sammen!
Som dere ser på dørene, så har vi endret tidspunkt på når vi skal synge- koret synger altså kl 15.00! Nå håper vi på oppholdsvær, for festen foregår utendørs- kle dere etter været.
Vi tar i mot mat fra dere (er jo kurv-fest :)) fra kl 14.30 (eller ved levering om morgenen/når dere kommer- det velger dere). Tenker at vi samler all mat på fellesrom og kjøkkenet- og at barna går inn sammen med sine foreldre, foresatte, besteforeldre- eller hvem de har med seg- og forsyner seg av det de vil ha, så snart maten er kommet på bordet. Men husk altså- vi synger kl 15.00- så da må barna være litt klar/forberedt :)


Det kan kanskje bli litt trangt om plassen rundt bordene inne på fellesrommet- men om vi begynner tidlig, folk kommer og går og vi holder det gående til 16.00- så regner jeg med det skal gå fint :) Velkommen til alle :)