Småkrypfest, overnattingstur til Herdla og sommerfest:

01.06.2022

Da nærmer det seg Småkrypfest! På fredag blir det gøyale og lærerike stasjoner her. Vi starter kl 10 og går avdelingsvis rundt. Lapskaus til lunsj, såpebobler og snacks blir det og- for å sette litt festpreg :) Vi skal og ha kor-øving, vi forbereder oss til sommerfesten :)
Ellers er vi veldig glade for den nye, flotte rutsjebanen vår. En gave fra oss selv, i forbindelse med barnehagens 30 års jubileum. Det nærmer seg og en god middag for de ansatte, den ble utsatt pga koronautbruddet her i februar.

Ikke minst nærmer det seg overnattingstur til Herdla for de eldste! De reiser på onsdag i neste uke, og kommer igjen fredagen. Det kommer til å bli en opplevelse de lenge husker, vil jeg tro. Vi andre får høre om ørneparet som alltid kommer når de er der, nyfødte kalver, båtturer, bading- både innendørs og utendørs, grilling, fugleliv, krabbefangst og fisking. For ikke å snakke om overnatting og lek sammen, det blir en sammensveiset gjeng etter en slik tur!

16. juni arrangeres det sommerfest her! Det starter kl 14.30 med barnehagens kor. Vi synger noen sanger- så koser vi oss med god mat og drikke. For vi tenker at det igjen blir en kurv-fest her, slik vi hadde for noen år siden. Alle tar med litt mat, til seg selv og til å dele. Det kan være pastasalat, smørbrød, pai, pizzaboller, frukt/bær, pannekaker, boller, muffins eller hva dere vil ta med. Sist ble det veldig mye mat til 1 langbord- så vi vurderer å lage til 3 langbord i år- 1 på Lurven/Mosepjusken, 1 på Lyngtusleren/Rotrasleren og 1 på Blåmann. Vi ser- men sett i allefall av tid 16. juni :)

Ha en fin dag videre :)