God sommer :)

21.06.2022

Tusen takk for sist, så koselig på sommerfesten! Nydelig mat, glade barn som fikk forsyne seg av alt fra de flotteste fruktspyd - pizzaboller, skinkesalat, deilig brød, frukt/bær, vårruller, vafler og kaker til mer eksotiske retter som dolmer og sambose. Vi er heldige :) Nydelig vær hadde vi og- og herlig opptreden fra koret vårt :) En liten hilsen ble det og til Blåmannbarna og eier-representantene som slutter. Sist, men ikke minst- tusen takk til ryddegjengen! Det gikk susende fort og greit med sånn hjelp :)

Gave til de ansatte- FAU ordner en sommerhilsen til personalet fra foreldre og barn.

Som vanlig, slår vi avdelingene sammen i sommer. Husk og å gi beskjed om dere tar fri likevel- enten det er en dag eller en ekstra uke. Når vi slår sammen avdelinger, vil det si at det kan være andre voksne som jobber på avdelingene enn dere er vant til- men alle kjenner alle- så det skal gå fint :)

Husk at juli er betalingsfri. Det betyr og at barna må ha med matpakke og frukt/yoghurt hjemmefra. Ingen serving herfra i juli, bortsett fra melk.

Alle som slutter- må påse at vi har fått navn og kontonr. til den av dere som skal ha tilbakebetalt eierandelen. Jeg kan legge lapp i hyllen deres- eller dere bare sender meg en melding: einer.bh@online.no.

Da gjenstår det kanskje bare å ønske alle en god sommer? Og masse lykke til på ferden til alle Blåmann-barna! Alltid koselig med besøk litt utpå høsten, bare å stikke innom å hilse på gamle venner :)