Felles info:

09.06.2021

Da har vi fått meldt Blåmannbarna på svømmeopplæring, hver dag i uke 24- fra kl 12.00- i Landåshallen. Det blir kjempegøy! Flott tilbud fra Bergen kommune :) Resten av gjengen koser seg med vannspreder eller små vannbasseng når det er som varmest.

Husk at åpningstiden i juli måned, er fra kl 7.30-kl 16.30.

Kan og informere om at vi i uke 28 og 31 samarbeider på tvers av huset. Men alle vil ha en kjent voksen og selvsagt andre barn å leke med, pleier å gå fint :)


Juli er betalingsfri- så alle må ta med seg matpakker, drikke og frukt i hele juli. De som skal slutte, må ta 3 ukers ferie før 1 august. Når barna kommer tilbake fra ferie- vil de som skal skifte avdeling, starte opp på ny avdeling. Selv om vi er i sammen- de møter opp og henger fra seg på ny avdeling. Vi vil prøve å få til litt besøk, felles tur og tilvenning til stor avdeling nå fremover, men ettersom vi fortsatt er på gult nivå- vil det kanskje ikke bli like mye som vi er vandt med.


Har dere som har rett sendt søknad om redusert foreldrebetaling? Dere skal nå registrere og sende søknaden inn via Vigilo.
(Du kan ha rett til lavere foreldrebetaling i barnehagen. Familier som har lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling for plass i barnehage.
Mer informasjon finner du på Bergen kommunes nettsider; her.